Juhannus lähenee uhkaavaa vauhtia. Tällä nukkisrintamalla ei ole ollut aivan kuollutta, vaikka niin saataisi luulla. Mulla kun on tulossa joulu!! Aikanaanhan se tulee ja mitä aikasemmin alkaa valmistautumaan, sen parempi....Niin että se, mitä vähäistä olen saanu aikaseksi, tulee joulupukinkonttiin, eikä sitä voi vielä täällä esitellä.

Mutta tässä jotain aivan muuta. Tuoreelle hääparille, sanottakoon nyt sitten heitä vaikka herra ja rouva U:ksi, teimme kuopuksen kanssa tämmöisen mazebookin muistoksi vihkimispäivästä. Mazebook on taiteltu ja leikattu yhdestö isosta paperista siten, että väliin jää taskuja, joihin voi sujautella kaikkea mukavaa.

Kansi näyttää tämmöiseltä. Paperi on kaunis, mutta kuvattuna kuvio näimmä jotenkin vääristyy. Vaaleanpunaista on kovasti. Aivan ällöttää **yök**. Koko komeus on kiinni jättimäisellä rusetilla.

1654511.jpg

Ettei päivä unohtuisi: noista yläreunan sydämistä kun vetää, tulee esiin tärkeän päivän lehdestä leikattuja asioita; tv-ohjelmaa, säätilaa, uutisia jne. Siinäpä on tutkiskeltavaa parin kymmenen vuoden päästä.

1654558.jpg

Monenmoista materiaalia ja tekniikkaa. Ja sydämiä!!

1654524.jpg

Pikkupussukoissa 'nojapulveria' syksyisiin iltoihin, 'kukkutimurusia' ja 'onnen siemeniä'. Pussien takana käyttöohjeet. Ja apassi-intiaanien avioliittorukous.

1654535.jpg

Ettei puuhastelu menisi aivan totiseksi on ristikoita...

1654546.jpg

ja tämä suloinen kuori sisältää Heli Laaksosen runon 'Avioehto'.

1654586.jpg

Loppuun jätimme tilaa omillekin muistiinpanoille.

Tästä tuli kyllä niin ihana, ettei meinannut raaskia pois antaa. Tällainen lahja on ihana tehdä ja saajien ilmeistä päätellen myös ihana saada!