Luojan lykky olen lomalla, lapset on suhteellisen isoja jo (eivätkä ollenkaan nytkään kotona), mies töissä (vaikka voisi se olla jo lomallakin) ja kissat nukkuu päivät pitkät. Saan siis aivan kaikessa rauhassa nypertää. Ja nyt tulikin jotain IHANAA (siis omasta mielestä).

Ensin jaaritusta siitä, mistä kaikki lähti. Elikkäs rippileiriltä kotiuduttuaan keskimmäinen oli aivan hullaatunut Warhammereihin. "Warhammer on miniatyyripohjainen sotastrategiapeli, jossa pelinappuloina käytetään pieniä muovisia tai metallisia miniatyyrejä, jotka kootaan ja maalataan itse" (sanoo Wikipedia, tuo kaiken tietävä tietolähde). Googlettakaatten lisää, jos kiinnostaa.
 
Tein siis lapsukaiselle tämmöiset ukkeleiden alle. "Muta" on fimoa ja hiekka on kiinnitetty kuumaliimaan. Ei pöllömmän näköinen mutalälly. Keskimmäinen antoi vielä oman tatsinsa maalaamalla hieman.
1698609.jpg

Tämä on sitten munakennoa, hiekkaa ja huopaa. Tuohon justiinsa semmonen moottoripyörällä ajeleva örkki mahtuu.
1698600.jpg

Ja sitten se varsinainen asia. Tämmöinen halpakaupan volkkari (joita keräilen, by the way) nökötti meillä hyllyssä aivan yksinänsä ja  pälkähti siinä iltasella päähäni, että mikä kieltää mua tekemästä tällekin alustan. Mittakaava ei varmaan taaskaan ole mikään tarkka.

1698631.jpg

Tiilet oli hyvä tehdä listanpätkästä. Porakone vinkui ja remonttiässää pistettiin pintaan. Sammaleena huopaa.
1698620.jpg

Laatat on tietysti munakennoa. Se on niin mukava matsku. Ja aita on kaffitikuista.
1698639.jpg

Esikoisen jäämistöstä löytyi pussillinen hiekkaa (mitä lienee suunnitellut) ja sekin pääsi nyt käyttöön. Liimaa alle ja hiekkaa päälle! Vokkelo odottelee jo....
1698648.jpg

1698655.jpg

Ja tässä se sitten on takaa ja edestä kuvattuna, omalla paikallaan hyllyn kulmalla. Aurinko paistaa aika kirkkaasti, mutta ei valiteta kun se kerrankin paistaa!
1698662.jpg