Niin ollaan palattu ruotuun ja Pikku Rouvatkin aloittivat innolla syyskautensa viime lauantaina. Paikalla oli meitä wanhoja konkareita ja pari uuttakin kasvoa. Ihana nähdä taasen kaikkia! Eikähän me mitään ehditty paljon oikeesti tekemään, kun meni aika aivan läyrytessä. Mutta saatiinpahan syksyn toimintaa hieman mietittyä kasaan.

Tämmöinen kapioarkun käpistys näki päivänvalon päivänä muutamana, en vain ole saanut kuvattua ja sanatkin on olleet aivan hukkateilla. Ja tuskaa se tuotti kyllä nytkin - kuvaaminen siis. Varjoja on ja kaikkea, vaikka on kuinka hyvä kamera, en vaan saa asiallisia kuvia....Olisko jo kuvaajassa vikaa... ;)


1849157.jpg

Ja päivänä muutamana yritin ohittaa Sinooperin, vaan eihän se onnistunut; sisälle oli pukattava ja sieltä kehtasin myyjättäreltä pyytää kokonaista 15 senttiä kuvissa näkyvää ihanan pienikuvioista tilda-kangasta. Siitä oikeestaan sai idean sitten tämä lällyn värinen kirjoituspöytä, tuoli ja tuo takana pilkottava hyllykkö. Kirjoitusalusta on samaa tildaa, päällystetty kontaktimuovilla. Ei näillä mööpeleillä vielä sijoituspaikkaa ole, siksipä ne on kuvattu tässä tosi siistillä työpöydälläni.

1849161.jpg

1849169.jpg
The MATTO. Mitäpä tästä sanomaan, tämmösiä tulee, kun kattoo olympialaisia...