Kuopus on lähtenyt kuluvaksi viikoksi leirikouluun eteläiseen Suomeen, mikä tietysti sinäänsä on rauhoittava asia. Onhan kuitenkin kyse murkkuikäisestä neiti-ihmisestä. Mutta mutta, hän vei mukanaan digikameran, jota olen käyttänyt kuvatakseni kaikkia tekeleitäni tähän blogiini. Että siis aikaisintaan perjantai-iltana, kun kuopus kotiutuu, on luvassa kuvallista päivitystä ja nyt vain tätä jorinaa.<? target="xml" content="namespace prefix = o ns = \"urn:schemas-microsoft-com:office:office\" /">?>

Eilen sain kaksi ihanaa lähetystä, toinen tuli täältä ja toinen Lotalta. Minulla on nyt siis talossani elämäni ensimmäinen nukke (jos se nyt jotain kiinnostaa), violettipukuinen pieni neiti, joka muutti heti asumaan hänelle sisustettuun huoneeseen. Kuvaa siis myöhemmin, sattuneesta syystä ;)

Ja sitten minulla on jotain pientäkin pienempää ja ihanaakin ihanapaa, jota oli vain pakko ihastella laatikon pohjalla eilen illalla. Tuntui ettei uskaltanut käteensä ottaa...Kiitos kiitos kiitos, sanat eivät riitä kuvaamaan (jospa siis olisi se kuva laittaa.....)

Nyt on valitus ja jollotus kuvattomuudesta lopussa. Palaamme perjantaina, niin ei tule enempää kuvatonta kertomaa. Olisi edes blogikissojen kuva laittaa...

*******
MUOKS: Minu rakas tuli illalla kotio uuven kameran kans ja sano, että nyt on itkun loputtava. Että kohta tulee kuvia, toivottavasti asiallisia!!! ;))